Image

Ulrica Messing i Wallenstams styrelse

BOLAG I augusti förra året lämnade Ulrica Messing riksdagen. Nu går hon in i fastighetsbranschen – och blir styrelseledamot i Wallenstam.
Publicerad den 5 Mars 2008

Wallenstams valberedning kommer att föreslå årsstämman 2008 att välja den förra infrastrukturministern Ulrica Messing som ny ledamot i styrelsen.
- Wallenstam är en stor och seriös aktör på fastighetsmarknaden och jag ser fram emot att ingå i bolagets styrelse. Jag hoppas att jag kan bidra till en fortsatt positiv utveckling för företaget, säger Messing.

Hans Wallenstam, huvudägare och ledamot i valberedningen kommenterar:
- Det känns mycket roligt att kunna föreslå en sådan kompetent och erfaren person som Ulrica Messing till ny ledamot i styrelsen. Med anledning av vår fokusering på hållbar stadsbyggnation är Ulricas kunskaper och erfarenheter mycket värdefulla. Vi är övertygade om att Ulrica med sin samhällspolitiska bakgrund kan tillföra ytterligare kompetens.

Ulrica Messing satt i riksdagen mellan 1991 och 2007. Hon var länge en av kandidaterna som diskuterades som efterträdare till Göran Persson som partiledare för socialdemokraterna. Hon lämnade riksdagen förra året för att få mer tid för sin familj.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De investerade mest i det egna beståndet under 2023

Lista Fastighetssverige listar nu vilka noterade bolag som investerade mest i sina fastigheter under föregående år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige