Image

Tribona: Sista handelsdag 22 februari

Bolag Catena har nu 94,5 procent av aktierna i Tribona och påkallar tvångsinlösen inom kort. Sista handelsdag i Tribona-aktien blir den 22 februari.
Publicerad den 9 Februari 2016

Efter ordinarie acceptperiod som löpte till den 15 januari 2016 innehade Catena 91,6 procent av antalet aktier och röster i Tribona och acceptperioden förlängdes till den 5 februari 2016. Under förlängningen har ytterligare 2,9 procent av aktieägarna accepterat erbjudandet varför totala accepter uppgår till 94,5 procent.

Av de 2,9 procent som accepterat erbjudandet under förlängningen har 64,5 procent valt bytesalternativet och 35,5 procent kontantalternativet. Som en följd av det kommer ytterligare 346 623 Catena-aktier att emitteras och totala antalet Catena-aktier att uppgå till 33 235 515.

Catena har i samband med erbjudandet anlitat Catella Corporate Finance Stockholm HB som finansiell rådgivare och Advokatfirman Glimstedt Stockholm KB som juridisk rådgivare.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige