Image
Olof Andersson, vd Trianon.
Olof Andersson, vd Trianon. Bild: Trianon

Trianon säljer byggrätter i Svedala

Transaktioner Trianon säljer fastigheten Svedala 22:8 Folkets Hus med byggrätter om 3 600 kvadratmeter BTA som möjliggör uppförande av 21 radhus. Köpare är Selihof Holding 6 AB.
Publicerad den 28 Juni 2024

Köpeskillingen baseras på ett underliggande fastighetsvärde om 13 miljoner kronor, vilket överstiger Trianons bokförda värden med cirka två miljoner. Försäljningen av fastigheten sker via bolag och frånträde har skett den 26 juni 2024.

Trianon äger och förvaltar cirka 350 hyresrätter samt fastigheter med bostadsnära handel i Svedala. Radhus är inte i linje med Trianons affärsidé, men vi driver andra detaljplaner i Svedala med fokus på flerbostadshus.

– Svedala är en växande tätort i Malmös omnejd och vi är glada att fortsätta vara med i den spännande stadsutvecklingen i kommunen, säger Olof Andersson, vd i Trianon.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Största transaktionerna under första halvåret

Lista Här sammanställer Fastighetssverige de största transaktionerna som gjorts på den svenska marknaden under det första halvåret 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige