Image
Patrik Mellgren, vd Tobin Properties.
Patrik Mellgren, vd Tobin Properties. Bild: Tobin Properties

Tobins projekt Äril slutsålt

Bostäder Tobin Properties har sedan 2016 byggt bostadshuset Äril i Norra Djurgårdsstaden. Sedan årsskiftet har de sista bostäderna i projektet hittat nya ägare och nyligen såldes den sista bostaden i projektet, en en-rummare på 39 kvadratmeter.
Publicerad den 7 Mars 2019

Fastigheten Äril är inspirerad av områdets industrihistoria och ritad av några av Sveriges främsta arkitekter såsom Semrén + Månsson, Koncept Stockholm och Urbio. Äril är ett unikt projekt som trappar sig ned mot Husarvikens strand längs med Båthusparken, med utsikt över vattnet och Nationalstadsparken samt fritt västerläge och kvällssol. Fastigheten består till stor del av långsiktiga och gedigna material. I fasaden återfinns corténstål och skiffer och interiört finns kalksten, al och ärgad koppar. Balkonger, takterrasser och stora fönsterpartier skapar ett flödande ljusinsläpp i de nyproducerade bostäderna. Taket har så kallade evighetsängar och i huset finns även förskola.

– Det har funnits stort intresse för Äril ända sedan säljstart. Vi är mycket nöjda med hela processen. Att vi sålt samtliga bostäder i Äril är en indikation på att bra bostäder säljer, även i en tuff marknad, säger Patrik Mellgren, vd på Tobin Properties.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kreditanalytikern: "Rekonstruktionshotet är inte överspelat för SBB"

Ekonomi/Finansiering På nytt står SBB:s ekonomi i fokus när likviditeten framåt ifrågasätts, denna gång av kredithuset Fitch. Fastighetssverige vände sig till Louis Landeman, chef för kreditanalys på Danske Bank, för hans åsikter om hur bolaget hanterat krisen så här långt och vilka utmaningar de har framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige