Image

Tidigare Newsec-vd blir regionchef på Fasticon

Karriär Mikael Hasselberg har anställts som chef för Fasticons verksamheter i västra Sverige från och med 1 december 2011. Samtidigt öppnar Fasticon kontor i Göteborg.
Publicerad den 29 September 2011
Mikael Hasselberg. Bild: Bygg-Fast. Bild: Bygg-Fast
Mikael Hasselberg. Bild: Bygg-Fast.

Mikael Hasselberg kommer närmast från egen verksamhet och var tidigare vd i Newsec Asset Management.

- Fasticon har sedan tidigare haft verksamhet i västra Sverige och det är nu dags att komma ännu närmare våra kunder och marknaden
genom att också få en stark lokal närvaro, säger Lennart Andersson, styrelseordförande i Fasticon.

- Vi är mycket glada över att kunna knyta Mikael till bolaget. Med sin långa erfarenhet i fastighetsbranschen och goda kännedom om den lokala marknaden har vi fått rätt ledare för vår satsning i den västra regionen. Han kommer också att inträda som partner i Fasticon, fortsätter Lennart Andersson.

- Att tillsammans med Fasticons övriga medarbetare fortsätta utveckla verksamheten känns roligt, spännande och utmanande. Fasticon är ett tillväxtföretag och satsningen på västra Sverige är en del i bolagets långsiktiga utveckling, säger Mikael Hasselberg.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige