Image
Joachim Hallengren blir permanent vd för Svevia.
Joachim Hallengren blir permanent vd för Svevia. Bild: Rickard Kilström

Tidigare Bonava-toppen blir vd för Svevia

Karriär Joachim Hallengren har utsetts till vd och koncernchef för Svevia AB efter att ha varit tillförordnad sedan den 28 juni 2023. Han tillträdde sin nya tjänst den 1 januari 2024.
Publicerad den 8 Januari 2024

Joachim Hallengren har en bred branscherfarenhet från ledande befattningar inom NCC-koncernen och som vd och koncernchef för bostadsutvecklaren Bonava. Han innehar även flera styrelseuppdrag och sitter i Svevias styrelse sedan 2022.

– Joachim har under sin tid som tillförordnad vd och koncernchef visat på ett utmärkt ledarskap, och har på kort tid genomfört en rad initiativ för att stärka Svevia på en utmanande marknad, säger Mats O Paulsson, styrelseordförande i Svevia.

– Jag känner mig både förväntansfull och glad att jag har fått vidare förtroende. Tillsammans med Svevias kompetenta medarbetare ser jag fram emot att fortsätta utveckla koncernen och skapa värde för våra kunder och ägare, säger Joachim Hallengren, vd och koncernchef Svevia.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige