Image
Svefa förstärker verksamheten i Göteborg med två nyrekryteringar.
Svefa förstärker verksamheten i Göteborg med två nyrekryteringar. Bild: Svefa, arkivbild

Svefa rekryterar två i Göteborg

Karriär Svefa rekryterar Erik Memmi och Daniel Bergqvist till Värdering & Analys i Göteborg.
Publicerad den 18 Mars 2022

Svefa Värdering & Analys rekryterar Erik Memmi och Daniel Bergqvist. Rekryteringarna görs för att möta kundernas ökade efterfrågan på värderingar av mark i tidiga skeden och komplexa värderingar inom rättsekonomi.

Västsverige, med Göteborg i spetsen, är en tillväxtregion där Svefa upplever en stark och ökande efterfrågan på värderingar av mark i tidiga skeden och komplexa värderingar inom rättsekonomi. Rekryteringarna av Erik Memmi och Daniel Bergqvist är en del av Svefas strategiska satsning på Göteborg.

– Vi upplever en stark efterfrågan på Göteborgsmarknaden avseende lokal spetskompetens som kan hantera komplexa värderingar. Vi är glada att Erik Memmi och Daniel Bergqvist med sina gedigna bakgrunder har valt att ansluta till Svefa. De kommer att bidra till att ytterligare förstärka vår position som marknadsledare, säger Erik Norrman, affärschef Väst & Mitt, Svefa Värdering & Analys.

Erik Memmi är utbildad civilingenjör i Lantmäteri från LTH. Han har erfarenhet av förrättningar och förrättningsvärderingar från Lantmäteriet och kommer närmast från en tjänst på Falkenbergs kommun.

Daniel Bergqvist är utbildad civilingenjör i Lantmäteri från LTH och av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare. Han har gedigen erfarenhet från byggrättsmarknaden och rättsekonomiska värderingar. Han kommer närmast från en tjänst som fastighetsvärderare på Göteborgs Stad.

Erik Memmi tillträder sin tjänst den 28 mars och Daniel Bergqvist tillträder sin tjänst den 2 maj.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige