Image
Jeanette Kjellberg.
Jeanette Kjellberg. Bild: Svefa

Svefa får ny affärschef i norra Sverige

Bolag Svefa satsar i norra Sverige genom att rekrytera Jeanette Kjellberg som ny affärschef Norr för Svefa Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling. Rekryteringen görs för att möta kundernas behov och den starka marknadsutvecklingen i landets norra delar.
Publicerad den 20 December 2023

Jeanette Kjellberg är utbildad politices magister inom kulturgeografi och samhällsplanering vid Umeå Universitet. Hon har erfarenhet från roller som bland annat vd för Hahnemann Fastigheter AB och avdelningschef Arkitektur och Planering Tyrens AB. Hon kommer närmast från en tjänst som avdelningschef i Umeå på Hifab AB.

Jeanette Kjellberg uppges ha ett stort kontaktnät inom fastighetsutveckling, byggande och samhällsplanering. Hon har även arbetat med en mängd uppdrag i tidiga skeden med forskningsanknytning och hållbarhet.

– Jag är mycket glad över att få hälsa Jeanette Kjellberg välkommen till Svefa. Jeanettes erfarenhet och kompetens inom samhällsplanering och fastigheter kommer att tillföra ytterligare kompetens till vårt rådgivningserbjudande i norr, säger Helena Dalhamn, Affärsområdeschef Svefa Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige