Image
New Property Retail & Development, med Sofia Petzelius som vd, utvecklar på Vasagatan för Storebrand.
New Property Retail & Development, med Sofia Petzelius som vd, utvecklar på Vasagatan för Storebrand. Bild: New Property

Storebrand och New Property utvecklar på Vasagatan

Uthyrning Oh Poké och Barbers of Sweden tar plats på Vasagatan 10.
Publicerad den 31 Maj 2022

Storebrand har anlitat New Property Retail & Development för att utveckla deras gatuplan i Stockholm City.

I Storebrands Klaraporten på Vasagatan 10 öppnades möjligheter för nya koncept och där har New Property nu tagit in Oh Poké och Barbers of Sweden.

– I samband med Klaraportens utveckling och omdaningen av fasadlivet i gatuplanet fick vi möjlighet att hjälpa Storebrand att hitta nya hyresgäster som tillför ett mervärde till de som bor, verkar och vistas i det direkta närområdet. Vi identifierade snabbt ett behov av att tillföra ett nyttigt lunchalternativ, i form av Oh Poké, samt en välkänd barbershop, säger Sofia Petzelius, vd för New Property Retail & Development.

– Vi växer och söker konstant efter nya lägen, speciell då vi haft en mycket positiv utveckling trots pandemiåren. Vi blev tidigt approcherade av New Property, och vi tyckte direkt att det blev en perfekt matchning med denna etablering, säger Safuan Khan, ägare och grundare Oh Poké.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Storebrand på Branschguiden

Storebrand Kapitalförvaltning - Storebrand Asset Management AS - är ett helägt dotterbolag till Storebrand ASA. Vårt mål är att våra produkter ska vara enkla, ge värde för pengarna och vara hållbara. Samtidigt ska de fungera som effektiva byggklossar i olika investeringsportföljer. Vi har över 730 miljarder kronor under förvaltning och hela kapitalet förvaltas med ambitiösa hållbarhetskriterier.

Läs mer om Storebrand på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige