Image

Storebrand hämtar asset manager från Tenant & Partner

Bolag Storebrand Fastigheter har rekryterat Johan Falk som asset manager med ansvar för förvaltningen av SPP:s direktägda fastighetsportfölj.
Publicerad den 10 September 2015
Johan Falk blir ny asset manager på Storebrand Fastigheter. Bild: Storebrand
Johan Falk blir ny asset manager på Storebrand Fastigheter.

– Johan kommer även att delta i arbetet med den fortsatta expansionen av portföljen, säger Marita Loft, vd på Storebrand Fastigheter.

Johan Falk kommer närmast från Tenant & Partner och har tidigare arbetat inom Newsec Corporate Finance och SEB Wealth Management.

- Jag ser fram emot min nya utmaning att delta i uppbyggnaden av en långsiktig fastighetsportfölj som ska generera god avkastning åt våra kunder, säger Johan Falk.

- Vi är nu inne i en fas där vi har sålt indirekta innehav för att fortsätta expansionen av SPP:s helägda fastighetsportfölj och vår ambition är att öka expansionstakten ytterligare. Jag är mycket glad över att Johan Falk nu kliver in som Asset Manager och förstärker teamet med sin erfarenhet av hyresgästrelaterade frågor, transaktioner och finansiella marknader säger Marita Loft.

Storebrand Fastigheter ingår i Storebrandkoncernen och ansvarar för
SPP Pension & Försäkrings och Euroben Life & Pensions realinvesteringsmandat.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Storebrand på Branschguiden

Storebrand Kapitalförvaltning - Storebrand Asset Management AS - är ett helägt dotterbolag till Storebrand ASA. Vårt mål är att våra produkter ska vara enkla, ge värde för pengarna och vara hållbara. Samtidigt ska de fungera som effektiva byggklossar i olika investeringsportföljer. Vi har över 730 miljarder kronor under förvaltning och hela kapitalet förvaltas med ambitiösa hållbarhetskriterier.

Läs mer om Storebrand på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige