Image
K43 i Eskilstuna.
K43 i Eskilstuna. Bild: Stenvalvet

Stenvalvet hyr ut i K43

Uthyrning Stenvalvet har tecknat ett nytt femårigt hyresavtal i K43 i Eskilstuna.
Publicerad den 11 September 2019

Kontorslokalen kommer att anpassas till hyresgästen, som är en stor aktör inom revision, skatte- och affärsrådgivning, och i linje med Stenvalvets ambition för fastigheten K43. Fastigheten genomgår en totalrenovering för att tillskapa moderna, öppna och ljusa kontorslokaler och en central mötesplats i Eskilstuna. Entréplanet genomgår en stor ombyggnation som bland annat innebär att en av ljusgårdarna glasats in, ytorna öppnats upp och en bra lunchrestaurang öppen för allmänheten tillskapas. Det kommer även att byggas en konferensanläggning med mötesrum i olika storlekar att hyra både för hyresgäster i huset och för externa besökare. I anslutning till entrén kommer ett café att etableras och på Bruksgatan iordningställs en stor terrass i söderläge.
– Ombyggnationen av K43 till Eskilstunas modernaste kontorskvarter pågår för fullt. Hyresgästen som företag passar mycket väl in i vår ambition att hyra ut till långsiktiga hyresgäster som vill ingå i konceptet K43 och vi gläds åt att vi kunnat locka dem till vår fastighet. Vi ser fram emot att hälsa vår nya hyresgäst välkommen i maj 2020, säger Mattias Tegefjord, förvaltningschef på Stenvalvet.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

FASTIGHETS AB STENVALVET
Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom segmentet samhällsfastigheter. Totalt äger, förvaltar och utvecklar vi ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 16 miljarder kronor.

I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som rättsväsende, utbildning, vård och omsorg samt myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare.

Fastighetsbeståndet är fördelat över hela Sverige. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella ...

Läs mer om Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige