Image

Steen & Ström hyr ut i Familia

Uthyrning Steen & Ström hyr ut sammanlagt 1 500 kvadratmeter i köpcentrumet Familia i skånska Hyllinge.
Publicerad den 23 September 2013

Först ut att öppna är märkesoutlet-aktören Swedala Quality Outlet som öppnar en 900 kvadratmeter stor butik.

Under senhösten öppnar Joy, Panduro Hobby samt Lindells Bil

- Vi är glada att återigen kunna presentera ett nytt koncept för våra kunder. Under sommaren öppnade Skånes första 5D biograf på Familia och nu etablerar vi en outlet med inriktning på hög modegrad för alla plånböcker. Vårt mål är att uppnå en bra och attraktiv mix av butiker för våra kunder, säger Martin Klinteberg, Center Manager på Familia.

- Detta blir vår tredje butik och vi har stora förväntningar på att satsningen kommer att lyckas minst lika bra som våra andra etableringar i Svedala och Löddeköpinge. Vi har fått en positiv bild av Familia och ser att det är ett intressant och expansivt shoppingcenter som går en ljus framtid till mötes, säger Conny Mårtensson, ägare av Swedala Quality Outlet.

Lindells Bil öppnar ett permanent showroom för att möta den stora efterfrågan i regionen, här får man möjlighet att kika på de senaste Nissan modellerna.

- Vårt tillfälliga showroom på Familia visade sig vara ett mycket lyckat koncept där vi fick möjligheten att möta våra kunder på ett nytt sätt. Vi har därför valt att satsa på en permanent utställningshall säger Lars Karlsson, vd på Lindells Bil.

Familia riktar sig främst till kunder som bor i närområdet och ska med en attraktiv butiksmix stärka handelsplatsen och vara ett bra komplement till dagligvarubutikerna Ica och Citygross.

- Swedala, Joy, Panduro Hobby och Lindells Bil är viktiga för Familia. De hjälper att stärka Hyllinge Handelsplats och vara ett alternativ inköpsställe för de kunder som bor i närheten och som söker ett bekvämare alternativ för sina vardagsinköp, säger Martin Klinteberg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige