Image

SPP köper för 100 miljoner

Transaktioner SPP Fastigheter köper ett vård- och omsorgsboende i Örebro för drygt 100 miljoner kronor.
Publicerad den 2 Oktober 2013
Marita Loft Bild: SEB
Marita Loft

Fastigheten Trossen 2 på Hindergårdsgatan i Örebro omfattar 3 369 kvadratmeter nyproducerat vård- och omsorgsboende som hyrs av Attendo Sverige på ett långt hyreskontrakt.

Säljare är Svenska Vårdfastigheter som hade Custor Capital som rådgivare.

SPP tillträdde 1 oktober.

- Fastigheten passar väl in i uppbyggnaden av SPP:s realinvesteringsportfölj och byggnaden kommer att klassas enligt klassificeringssystemet miljöbyggnad säger Marita Loft, vd på Storebrand Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Storebrand på Branschguiden

Storebrand Kapitalförvaltning - Storebrand Asset Management AS - är ett helägt dotterbolag till Storebrand ASA. Vårt mål är att våra produkter ska vara enkla, ge värde för pengarna och vara hållbara. Samtidigt ska de fungera som effektiva byggklossar i olika investeringsportföljer. Vi har över 730 miljarder kronor under förvaltning och hela kapitalet förvaltas med ambitiösa hållbarhetskriterier.

Läs mer om Storebrand på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Vasakronan vill hålla byggbranschen skadefri

Bolag Den 19 september, kl 13.00, stannade en rad bygg- och anläggningsarbetsplatser i Sverige upp för att genomföra Håll Nollans så kallade säkerhetspush: Manifestationens syfte var och är att sätta fokus på att skapa en olycksfri bygg- och anläggningsbransch. En av initiativtagarna är Vasakronan och Fastighetssverige fick en frågestund med bolagets vd, Johanna Skogestig.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige