Image
Specialfastigheter får uppdrag att uppföra ny anstalt i Trelleborg.
Specialfastigheter får uppdrag att uppföra ny anstalt i Trelleborg. Bild: Specialfastigheter

Specialfastigheter får uppdrag att uppföra ny anstalt i Trelleborg

Bygg/Arkitektur Kriminalvården har genomfört upphandlingen Hyresvärd Anstalt Trelleborg. Efter genomförd kvalificering och utvärdering har det konstaterats att anbudet från Specialfastigheter uppfyller samtliga krav och är det ekonomiskt mest fördelaktiga.
Publicerad den 23 December 2022

Den nya anläggningen planeras vara i säkerhetsklass 2 och ha cirka 450 platser, med en flexibilitet att kunna utöka ytterligare. Kriminalvården är Specialfastigheters största kund och det finns en stor erfarenhet inom bolaget att äga, förvalta och utveckla kriminalvårdsanstalter.

– Tillsammans med Kriminalvården ser vi på Specialfastigheter ser fram emot att skapa ett modernt och ändamålsenligt storfängelse, säger Åsa Hedenberg, vd för Specialfastigheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastator-toppen om krisbolagets utsatta läge

Bolag Med ett Fastator som redovisar minskat substansvärde, minskande omsättning och en ökande rörelseförlust har styrelseledamoten och tillförordnade vd:n Björn Rosengren inga svårigheter att hålla sig för skratt. Fastighetssverige fångade upp honom för att få hans syn på bolagets framtid.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige