Image
Oskar Öholm slutar efter fem år på posten.
Oskar Öholm slutar efter fem år på posten. Bild: Fastighetsägarna

Slutar som vd för Fastighetsägarna efter halvt decennium

Karriär Fastighetsägarna Stockholms styrelse har mottagit Oskar Öholms önskemål om att lämna posten som vd för medlems- och branschorganisationen i slutet av 2023.
Publicerad den 30 Juni 2023

Oskar Öholm tillträdde tjänsten som vd för Fastighetsägarna Stockholm för fem år sedan. Han har bland annat haft styrelsens uppdrag att stärka medlemsnyttan samt öka organisationens synlighet och inflytande.

– Oskar Öholm har drivit föreningens och branschens frågor på ett engagerat och professionellt sätt. Han inger stort förtroende och har bidragit till att stärka Fastighetsägarnas röst i samhällsdebatten. Jag önskar Oskar all lycka till i kommande utmaningar, säger Inger Olsson Blomberg, ordförande för Fastighetsägarna Stockholm.

– Jag är djupt imponerad av det samhällsengagemang som finns i fastighetsbranschen. Det har varit både stimulerande och roligt att få belysa våra medlemmars betydelse för allt från stadsutveckling och hållbarhetsfrågor till trygghetsarbete i huvudstadsregionen. Jag bedömer att organisationen står stark och att tillfället är väl valt för en ny vd att ta över, säger Oskar Öholm.

Styrelsen för Fastighetsägarna Stockholm kommer omgående att inleda en rekrytering för posten som vd.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige