Image

Skånesund köper i Lund

Transaktioner Skånesund har köpt fastigheten Kvartsen 7 i Lund av MA System via bolagsöverlåtelse. Fastigheten ligger på Gastelyckan i Lund och består av kontor och lager med en uthyrningsbar yta om cirka 7 300 kvadratmeter.
Publicerad den 5 September 2017

Tillträde skedde 1 september 2017. Fastigheten är fullt uthyrd och har sex olika hyresgäster så som till exempel MA System, Pipechain Group, Telair International och Kraftringen Energi.

– Kvartsen 7 Lund är en välbyggd fastighet och gör att vi inom Skånesund kan etablera oss på Gastelyckan i Lund. Förvärvet kompletterar vårt bestånd på ett bra sätt och vi kommer fortsätta att utveckla fastigheten, säger Leif Persson på Skånesund.

- Försäljningen gör att vi som säljare och hyresgäst får fortsättningsvis en bra fastighetsägare med lokal- och regional närvaro samt god kompetens inom fastighetsförvaltning, säger Per Grettve på MA System.

Relier Real Estate Advisor har förmedlat denna försäljning på uppdrag av MA System och Mazars Real Estate har biträtt Skånesund.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige