Image

"Sjustjärnigt" undervattenhotell öppnar 2010

HOTELL I Istanbul i Turkiet byggs just nu ett mycket spektakulärt hotell. Det ska bli ett "sjustjärnigt" undervattenhotell som ska öppna 2010.
Publicerad den 28 Februari 2008

Undervattenshotellet byggs på en byggnad som tidigare var en tobaksfabrik. Samtliga hotellets rum kommer att ligga under vatten. Hotellet kommer också att innehålla utställningshallar och restauranger.

Det här blir inte det första undervattenshotellet, just nu pågår nämligen bygget av ett liknande hotell på Fiji, Hotel Poseidon.

Det som är speciellt med hotellet i Istanbul är att det ligger mitt i staden, och att alla rum ligger under vatten. Garanterad havsutsikt med andra ord.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige