Image

Sju nya till Catella – en tidigare konsult-vd

Karriär Catella rekryterar sju nya medarbetare till kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö. Magnus Lange, tidigare vd för Cushman & Wakefield i Sverige, har knutits till verksamheten i Stockholm.
Publicerad den 4 September 2015
Magnus Lange. Bild: Catella
Magnus Lange. Carl Wingmark. Bild: Catella
Carl Wingmark.

- Vi förstärker vår Corporate Finance med nya medarbetare i affärsdrivande roller för att möta en ökad efterfrågan både av kapitalmarknadsrelaterad rådgivning och transaktionsrådgivning. Transaktionsmarknaden är lika stark som förra året och vi ser många initiativ relaterade till kapitalmarknaden. Dessutom är intresset från internationella investerare stort både i Sverige och runt om i Norden. Vår ambition är att genomföra ytterligare rekryteringar under hösten, säger Jesper Bo Hansen, affärsområdeschef för Catellas Corporate Finance i Norden.

Carl Wingmark och Magnus Lange har knutits till verksamheten i Stockholm och kommer båda att arbeta i seniora, affärdrivande roller. Carl Wingmark har närmare 15 års erfarenhet från fastighetstransaktioner- och rådgivning och kommer närmast från PWC, där han har haft flera ledande roller inom PWC:s fastighetsrådgivning.

Magnus Lange har mer än 20 års erfarenhet av fastighetstransaktioner med såväl nationella som internationella investerare och kommer närmast från rollen som Sverigeansvarig på Cushman & Wakefield.

Dessutom har Gustaf Kullenberg, tidigare på Nordea Corporate Finance och Marco Nilsson, Cass Business School i London anställts som analytiker i Stockholm. Jesper Greitz, doktor i fysik, förstärker Catellas researchavdelning.

I augusti började Erik Sveder som är nyexaminerad civilekonom med inriktning mot finans, som analytiker på Catellas Göteborgskontor och Filip Hansson som är nyexaminerad civilingenjör i lantmäteri med specialisering inom fastighetsekonomi har anställts som analytiker i Malmö.

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige