Image

Sefa rekryterar Peab-chef

Karriär Sefa anställer Patrik Lindström som ny vd till affärsområdet Projektutveckling. Han kommer närmast från en chefsposition på Peab.
Publicerad den 27 Mars 2014
Patrik Lindström. Bild: Sefa
Patrik Lindström.

I juni tillträder Patrik Lindström tjänsten som ny vd för Sefa Projektutveckling. Han kommer senast från Peab PGS AB och ser fram emot sitt nya uppdrag.

- Jag är väldigt imponerad av vad Ola Serneke och de andra har lyckats åstadkomma under de dryga tio åren som de varit igång. Det känns som en otrolig förmån att få hoppa på det här tåget och delta på den fortsatta resan, säger han. 

Patrik Lindström har under de senaste 15 åren arbetat inom Peab-koncernen i olika befattningar. Han lämnar en tjänst som operativ chef på Peab PGS AB där han även varit marknadschef. Dessförinnan har han varit marknadschef för Peab Division Väst samt regionchef och före det projektutvecklare i region Trollhättan som omfattar ett stort antal kommuner i Västra Götaland.

– Jag har lång erfarenhet av projektutveckling i olika roller i Västsverige och nu ser jag fram emot att använda den i min nya roll, säger Patrik Lindström. 

Patrik Lindström träffade för en tid sedan Sefas vd och grundare, Ola Serneke, i ett annat sammanhang. 

– Ola och jag fick en mycket bra kontakt och Sefa verkade vara ett väldigt spännande och otroligt intressant bolag att arbeta på, berättar han. 

Patrik Lindström har en lång och gedigen erfarenhet av att utveckla såväl bostadsprojekt som kommersiella projekt samt av att driva marknadsfrågor.

- Det är fantastiskt roligt att jobba med den här typen av frågor och det är därför jag har hamnat där jag är nu.

– Nu ska det bli spännande att arbeta tillsammans med alla andra engagerade personer inom projektutveckling och utveckla verksamheten vidare, förklarar Patrik Lindström.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Prologis spår fyra starka trender för logistikfastigheter 2024

Sverige Researchchefen på Prologis, Eva van der Pluijm-Kok, säger att det finns ett antal faktorer som påverkar marknaden för logistikfastigheter inom en snar framtid. En trend vi kommer se är en minskning av nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige