Image
Folksam Fastigheter Långan 1 i Malmö.
Folksam Fastigheter Långan 1 i Malmö. Bild: Folksam Fastigheter

SEB flyttar in i Folksams Långan i Malmö

Uthyrning Folksam Fastigheter har tecknat ett nytt hyresavtal med SEB Malmö. Hyresavtalet gäller drygt 4 500 kvadratmeter i Långan 1 på Gibraltargatan 5–9 i Malmö och infattar såväl kontor som banklokal. Inflyttning sker under andra kvartalet 2024.
Publicerad den 21 Mars 2023

– Folksam Fastigheter är mycket glada över att kunna välkomna SEB Syd till sitt nya huvudkontor i Malmö. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi tillsammans skapar en modern och attraktiv arbetsplats med fokus på hållbarhet, säger Erik Löfberg, Senior Asset Manager Folksam Fastigheter.

Hållbarhet är högt prioriterat för Folksam Fastigheter och den lokal som SEB Syd ska flytta in i har en hög miljöklassificering i LEED Platinum.

– Vi är mycket glada över att kunna flytta till en fastighet som är bättre anpassad för vår växande verksamhet här i Malmö. I den nya fastigheten kommer vi att få moderna arbetsplatser som är byggda med fokus på att det ska vara lätt att mötas, samarbeta och må bra för både kunder och anställda. Här får vi också möjlighet till ny teknik som gör det möjligt att även möta våra kunder digitalt på ett bra sätt, säger Veine Svensson, chef för distrikt Syd i SEB.

Fastigheten Långan 1 ägs av Folksam Sak. Newsec har bistått Folksam Fastigheter i uthyrningsarbetet.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Polestar letar fastighetsägare till jätteetableringen på Hisingen

Göteborg När Fastighetssverige får tag i kommunstyrelsen ordförande Jonas Attenius (S) är han på väg över Hisingsbron, till den plats där 400-årsjubilieumet ska arrangeras. På samma plats som elbilsföretaget Polestar nu har fått en direktanvisning. Han säger att det här är startskottet för den stadsutveckling som kommer ske i Frihamnen. Nu startar försöken att hitta en lämplig partner och framtida fastighetsägare säger Polestars pressansvarige i Europa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige