Image
Bild: Istock

SBB förlänger hyresavtal med Hässleholm kommun

Uthyrning SBB förlänger ett hyresavtal med Hässleholms kommun. Avtalet omfattar en yta på 5 385 kvadratmeter i fastigheten Lille Mats 4, Kaptensgården och sträcker sig över en period på 15 år. Det årliga hyresvärdet för detta avtal uppgår till cirka åtta miljoner kronor.
Publicerad den 24 Juni 2024

I fastigheten, Lille Mats 4, bedrivs ett äldreboende, Kaptensgården för 50 boende. Äldreboendet kommer genomgå renovering under de kommande tre åren vilken kommer att ske stegvis för att minimera störningar för de boende och säkerställa att verksamheten kan fortgå som vanligt.
– Vi är väldigt tacksamma för det fortsatta förtroendet från våra hyresgäster. Att vi kan förlänga detta avtal visar att vårt arbete med nyuthyrningar och omförhandlingar uppskattas och att vår förvaltning levererar hög kvalitet. Vår strävan är alltid att skapa långsiktiga relationer med våra hyresgäster och säkerställa att deras behov möts på bästa sätt. Denna förlängning är ett bevis på vårt engagemang och vår förmåga att leverera värde till våra hyresgäster, säger Annika Ekström, vice vd och fastighetsdirektör på Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB.

– Vi ser fram emot samarbetet med SBB och är glada över att kunna erbjuda centrala bostäder för våra äldre i Hässleholm. Boendet kommer att renoveras i samband med nytt hyreskontrakt för att kunna fortsätta vara ett attraktivt boende under kommande hyresperiod, säger Mathias Bjäreborn, enhetschef, Hässleholms kommun.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige