Image
Brf Björkstigen, vy från innergård.
Brf Björkstigen, vy från innergård. Bild: Riksbyggen

Riksbyggen bygg- och säljstartar 86 boenden på två ställen

Bostäder Riksbyggen har beslutat att starta byggandet av 43 boenden i Bonum Brf Stensundet i Trosa. Samtidigt säljstartar man lika många lägenheter i Brf Björkstigen i Björkhagen, nära Nackareservaten.
Publicerad den 2 Februari 2024

Nu inleder entreprenören Byggmästarna AB markarbete i Trosa för de två husen med tre till fyra våningar som rymmer 43 lägenheter mellan 2-4 rum och kök.

– Som ett lokalt byggföretag är vi glada för att få vara delaktiga i utvecklingen i Trosa och ser fram emot samarbetet med Riksbyggen, säger Marcus Wiklund, arbetschef på Byggmästarna AB.

Bonum Brt Stensundet säljstartades i maj förra året och beräknas stå redo för inflytt sista kvartalet 2025. Riksbyggen planerar att sätta spaden i marken under våren 2024.

Den 4 februari säljstartar Riksbyggen också sina lägenheter i Brf Björkstigen. Huset kommer att ligga på Malmövägen/Ystadsvägen.

– Det känns härligt att få bidra med fler bostäder i Stockholm, säger Veronica Persson Merlenius, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Stockholm.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige