Image

Reflex rekryterar från BSK

Arkitektur Frida Wanselius har börjat på Reflex Arkitekter som uppdragsansvarig inredningsarkitekt. Hon har sedan 2003 lett inredningsstudion på BSK Arkitekter.
Publicerad den 7 December 2012
Frida Wanselius. Bild: Reflex Arkitekter. Bild: Reflex Arkitekter
Frida Wanselius. Bild: Reflex Arkitekter.

- Spännande att Frida börjar hos oss, säger Jenny Öberg, som tidigare är uppdragsansvarig inredningsarkitekt på Reflex. Vi breddar vår kompetens att utveckla varumärkesbyggande och aktivitetsbaserade arbetsplatser, och tar höjd för att möte beställarnas nyfikenhet för kreativa inredningslösningar i framtiden.

Reflex sysselsätter drygt 60 personer, varav tolv är inredningsarkitekter. Aktuella uppdrag är inredningar för Hennes & Mauritz, Svea Ekonomi och Veidekke.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tandläkaren tar amerikanska burgarkedjan till Sverige: "Fastighetsägare kommer kräva att vi kommer"

Handel Den hajpade amerikanska hamburgerkedjan Five Guys kommer till Sverige i höst – och det gör den med hjälp av en svensk tandläkare. Noel Abdayem är serieentreprenören som står bakom NCPA Capital som har fått masterfranchise-rättigheterna för hamburgerkedjan – målet är minst 20 restauranger på fem år varav hälften i Sverige. För Fastighetssverige berättar han om varför han ger sig in i restaurangbranschen, hans långa kärlek till den amerikanska kedjan och risken han tar i att etablera ännu en hamburgerkedja på en redan överhettad marknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige