Image

Pricerunner till Kungsbron 21

Uthyrning Savills har förmedlat en uthyrning av 1 200 kvadratmeter till Pricerunner i Riksbyggens fastighet Kungsbron 21 i Stockholm.
Publicerad den 9 November 2017
Pricerunner till Kungsbron 21. Bild: Savills
Pricerunner till Kungsbron 21.

– Fastigheten håller på att genomgå en omfattande renovering och byggs om etappvis för att skapa flexibla, moderna och mer hållbara lokaler. Till exempel är fastigheten miljöklassad enligt Breeam In-Use. Intentionen är att modernisera, effektivisera och långsiktigt öka värdet på denna centrala fastighet, säger Carl-Johan Hansson, chef för affärsområde fastigheter på Riksbyggen.

– Kungsbron 21 är en av Stockholms mest centrala kontorsfastigheter och det känns väldigt glädjande att vi har förmedlat ett avtal med en så spännande och etablerad hyresgäst som Pricerunner. Vi ser fram emot det fortsatta utvecklingsarbetet och har stora planer med kommande vakanser i fastigheten, säger Gabrielle Hemmerlind, Head of Leasing på Savills.

Pricerunner har sedan 1999 varit en av nordens ledande prisjämförelsetjänster utformad efter konsumentens behov för handel. Målet är att ge den mest omfattande översikten av marknaden och hjälpa kunden att jämföra produkter, priser och återförsäljare.

– Detta kontor stödjer vår fortsatta expansion och fastighetsutvecklingen ligger helt i linje med den fas Pricerunner befinner sig i. Vi är glada att kunna erbjuda våra medarbetare topplokaler i bästa läge, säger Nicklas Storåkers, vd på Pricerunner.

– Det känns mycket bra att vi fått förtroendet från Riksbyggen att leverera vårt helhetskoncept av integrerade rådgivningstjänster med allt från uthyrning till projektledning. Savills förmedling av nya lokaler till Pricerunner är ett kvitto på att utvecklingsarbetet för Kungsbron 21 ligger rätt i tiden, säger Anders Nyström, vd och koncernchef på Savills.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige