Image

Polarn O. Pyret till Torp Köpcentrum

Uthyrning Torp Köpcentrum får ett spännande tillskott i butiksutbudet när den populära svenska barnklädeskedjan Polarn O. Pyret öppnar en butik på Torp Köpcentrum i juni.
Publicerad den 20 Juni 2016
Polarn O. Pyret öppnar butik i Torp Köpcentrum. Bild: Sten & Ström
Polarn O. Pyret öppnar butik i Torp Köpcentrum.

Polarn O. Pyret är det senaste konceptet som öppnar i köpcentrumet; butiker inom hälsa och kroppsvård Rituals och The Body Shop samt skobutiken Deichmann bidrar till att ge köpcentrumet en gedigen komplettering av butiksutbudet.

Etableringen av Polarn O. Pyret är ännu ett steg i uppgraderingen av köpcentrumets butiksmix och kompletterar utbudet då det sedan tidigare inte funnits några barnklädesbutiker på Torp Köpcentrum som ägs av Steen & Ström.

- Torp Köpcentrum känns väldigt relevant för Polarn O. Pyret och vi ser verkligen fram emot vår nya butik och att få bidra till ett ännu mer attraktivt erbjudande inom barnkläder på Torp Köpcentrum, säger Nanna Hedlund, vd för Polarn O. Pyret.

Ambitionen är att Torp ska erbjuda den bästa shoppingupplevelsen i Bohuslän och som den största och mest framgångsrika köpcentrumet i Bohuslän får Torp nu ett välkommet tillskott med nya koncept på plats när sommar kommer och turistsäsongen startar.

- Torp köpcentrum är den populäraste handelsplatsen för barnfamiljer i regionen och nu stärker vi upp erbjudandet till dem ytterligare. I och med Polarn O. Pyrets etablering i köpcentret får vi nu in barnkläder av hög kvalitet som fungerar både till vardags och kalas vilket har efterfrågats av våra kunder, säger Jörgen Törnqvist Marknadsansvarig vid Torp Köpcentrum.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige