Image

Pembroke och Coor tecknar avtal om Mästerhuset

Bolag Coor Service Management ingår avtal med Pembroke om serviceleverans till Mästerhuset.
Publicerad den 13 Maj 2015

Avtalet med Pembroke gäller leverans av arbetsplatsservice, fastighetsservice, lokalvård, säkerhet och concierge-tjänster till Mästerhuset. Mästerhuset är en byggnad som är under uppförande i centrala Stockholm och kommer att ha hyresgäster i absoluta premiumsegmentet.

Efter en omfattande utvärdering av olika leverantörer vann Coor det prestigefulla uppdraget. Avtalet löper på tre år med möjlighet till förlängning. Utöver själva uppdraget har Coor även möjlighet att leverera service till hyresgästerna i Mästerhuset.

- Det här är ett intressant och viktigt uppdrag för Coor, säger Ulf Wretskog, vd på Coor Sverige. Vi befäster vår position som premiumleverantör genom att bli den samarbetspartner som Pembroke väljer efter en tuff upphandlingsprocess. Kvalitet i leveransen är den viktigaste parametern för framgång och varje detalj i leveransen ska säkerställas i minsta detalj. Här är det avgörande att leverera service i framkant.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige