Lokalen på 160 kvadratmeter ligger vid huvudentrén till Köpkvarteret 43:an och kommer sommartid att ha uteservering.
- Det gläder oss att vi fått ett, för Norrland, nytt cafékoncept till Boden. Detta blir ett utmärkt komplement till övrigt mat- och caféutbud i Boden, ett tydligt koncept med passion för kaffe, säger Lena Wikman, Norrlandschef på Optimal.
- Le Croissant är ett Cafékoncept som idag har elva enheter i södra Sverige. Vi bor i Luleå och driver sedan tidigare restaurangkedjan Mat & Prat i norra Sverige och är därför extra glad att kunna ta vårt cafékoncept hit till norr, säger David Mirzajani, vd för Le Croissant i Sverige AB.
- Med vår satsning i centrala Boden har vi varit med om att ändra karaktären på stadskärnan. Vi är glada att få hit ännu ett nytt koncept till 43:an. Läget mot torget med eftermiddagssol ger perfekta förutsättningar för uteservering som därmed också skapar ett levande gaturum, säger Dennis Wikstén, vd för Wiksténs Fastigheter.
Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.