Image
Nenne Pettersson.
Nenne Pettersson. Bild: Aranäs

Ny vd på Aranäs Fastigheter

Bolag Nenne Pettersson, med erfarenhet från NK och Ikea, blir ny vd för Aranäs.
Publicerad den 4 Juli 2019

Nenne Pettersson, i dag varuhuschef och affärsutvecklare på NK Göteborg, anställd av Hufvudstaden, tar till hösten över vd-rollen på Aranäs Fastigheter.

Större delen av sin professionella karriär har Nenne Pettersson spenderat på Ikea i olika roller inom marknadsföring, försäljning och produktutveckling.

– Jag är en nyfiken person som älskar att arbeta med människor och affärer. Att få människor och organisationer att utvecklas genom dialog och transparens är en av mina drivkrafter, vilket jag tror passar bra i den utvecklingsfas Aranäs befinner sig i, säger Nenne Pettersson.

Nenne Pettersson kommer ursprungligen från Linköping men bor i Göteborg tillsammans med sin familj sedan 13 år tillbaka. Nu ser han fram emot att lära känna Aranäs och inte minst Kungsbacka.

– Jag ser fram emot att kunna vara en bidragande del i ett Aranäs som vill utvecklas tillsammans med kommunen Kungsbacka, säger Nenne Pettersson.

Nenne Pettersson tillträder som vd senast den 1 november.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige