Image

Ny vd i Fastighets AB Förvaltaren

KARRIÄR Fastighets AB Förvaltaren får en ny vd från och med årsskiftet. Och det är en kvinna med lång erfarenhet från fastighetsbranschen som tillträder posten.
Publicerad den 17 September 2008

Efter årsskiftet blir Anette Sand ny vd i kommunägda Fastighets AB Förvaltaren i Sundbyberg. Hon kommer närmast från Sigtunahem där hon varit vd sedan våren 2006.

- Vi är mycket nöjda med att kunna knyta till oss Anette Sand. Det är en enig styrelse bakom tillsättningen, säger Sten Olsson, styrelseordförande i Förvaltaren. Vi ser nu framför oss att Anette Sand kommer att driva på effektiviseringen av företaget och utveckla verksamheten i linje med ägarens intentioner till glädje för alla sundbybergare.

Anette Sand har en bred bakgrund med chefspositioner inom olika verksamheter. På Sigtunahem har hon fokuserat på såväl hårda som mjuka värden, exempelvis nyproduktion, ombyggnad av miljonprogrammet, grundvärderingar och medarbetarnas delaktighet. Tidigare har hon bland annat varit fastighetschef för Ersta Diakoni samt vd för Wallenstam Stockholm och HSB Södertörn Boservice.

- Nu ser jag fram emot de utmaningar som finns inom Förvaltaren. Företaget har en närmast unik position med ett samlat fastighetsbestånd i ett attraktivt storstadsläge. Lägg därtill ett flertal intressanta projekt inom stadsförnyelse, säger Anette Sand.

Samtidigt som Anette Sand tillträder avslutar den nuvarande tillfärordnade vd:n Sophia Mattsson-Linnala sitt konsultuppdrag på Förvaltaren. Hon återvänder till arbetet som chef för enheten Ekonomiskt och finansiellt stöd på SABO.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige