Image

Ny vd för Tribona klar

Karriär Per Johansson blir ny vd för Tribona.
Publicerad den 3 Oktober 2013
Per Johansson Bild: Dagon
Per Johansson

Tribona rekryterar sin nya vd från sin storägare Klövern.

Per Johansson kommer närmast från en tjänst som regionchef på Klövern och var dessförinnan vd för Dagon, som sedermera köptes upp av Klövern.

Per Johansson tillträder den 17 oktober och samtidigt med detta lämnar Peter Strand tjänsten och bolaget för att tillträda som vd för Victoria Park AB.

- Vi är väldigt glada att vi lyckats rekrytera Per Johansson till ny vd för Tribona. Vi är övertygade att han kommer att kunna fortsätta utvecklingen av bolaget enligt fastställd tillväxtstrategi, säger Tribonas styrelseordförande Mats-Olof Ljungquist.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Victoriahem AB på Branschguiden

I början av 2022 förenades Victoria Park och Hembla under det gemensamma varumärket Victoriahem. Tillsammans tar vi hand om 40 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder.

Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden, samtidigt som vi bygger fler bostäder. Vi har 500 medarbetare, de flesta jobbar nära våra hyresgäster i våra bostadsområden. En tät dialog med de boende och samverkan med andra samhällsaktörer är centralt i vår verksamhet. Vår ägare Vonovia är Europas största bostadsbolag...

Läs mer om Victoriahem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige