Image

Ny vd för Bygg-fast

Karriär Peter Bellevik är ny vd för Bygg-Fast AB. Han kommer närmast från tjänsten som regionchef för Peab i Göteborg, med huvudsakligt ansvar för utveckling av egna projekt.
Publicerad den 13 Januari 2011

Peter Bellevik har tidigare arbetat i olika befattningar i Skanska under cirka 15 års tid och efter det varit ansvarig för ett fastighetsbolag med verksamhet i Linköping och Stockholm.

Hans främsta arbetsuppgifter i Bygg-Fast kommer att vara att utöka andelen egenutvecklade projekt och att etablera Bygg-Fast på nya geografiska marknader.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Många fastighetsbolag tar för lätt på sälj och uthyrning"

Bolag Under 2022 tog han steget från NCC till en tillvaro som konsult. Nu återvänder Marcus Sandahl till tillvaron som anställd när han blir sälj- och uthyrningschef på Platzer. För Fastighetssverige berättar Marcus Sandahl om nya tjänsten, sin syn på Platzer, Johanna Hult Rentschs betydelse för beslutet att ansluta till bolaget, om lärdomarna från konsultverksamheten och om sista tiden med uppdraget på Hufvudstaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige