Image

Ny uthyrningschef på Ica Fastigheter

Karriär Robert de la Motte är ny uthyrningschef på Ica Fastigheter. Han har tidigare arbetat som affärsutvecklare på Atrium Ljungberg och inom flera olika roller på Scandinavian Service Partner.
Publicerad den 19 December 2012
Robert de la Motte. Bild: Ica Fastigheter. Bild: Ica Fastigheter
Robert de la Motte. Bild: Ica Fastigheter. Carl Johansson. Bild: Ica Fastigheter. Bild: Ica Fastigheter
Carl Johansson. Bild: Ica Fastigheter.

Närmast kommer Robert de la Motte från Plan där han har arbetat som Corporate Relations Manager. Inom Ica Fastigheter Sverige kommer han främst arbeta med externa hyresgästrelationer och vara med och utveckla nya och befintliga handelsplatser.

Desstuom har man rekryterat Carl Johansson som ny projektutvecklare. Han kommer att arbeta med projektutveckling av kommersiella lokaler och handelsplatser och kommer närmast från TAM Retail där han har arbetat som kommersiell projektledare för etablering och utveckling av handelsområden, gallerior och köpcentrum.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige