Image

Ny kontorschef på Berg C.F. Möller

Karriär Charlotta Holm Hildebrand är ny kontorschef på arkitektfirman Berg C.F. Möller i Stockholm.
Publicerad den 20 Mars 2013
Charlotta Holm Hildebrand. Bild: Berg C.F. Möller.
Charlotta Holm Hildebrand.

Hon ska framförallt arbeta med HR och verksamhetsutveckling. Rekryteringen av Charlotta Holm Hildebrand innebär också en breddning av företagets tjänster inom stadsutveckling och planering.

Charlotta Holm Hildebrand kommer närmast från Lidingö Stad där hon har arbetat som planchef med ansvar för kommunens strategiska utveckling. Dessförinnan arbetade hon på Sweco Architects som studiochef med ansvar för Stockholmskontorets planverksamhet.

Hennes erfarenheter stärker Berg C.F. Möllers ledning och breddar verksamheten med strategisk och genomförandeinriktad planering. Hon är utbildad planarkitekt med examen från Blekinge Tekniska Högskola och Oxford Brookes University.

- Det är ett ärofyllt uppdrag och en utmaning att förvalta och utveckla ett arkitektkontor med en lång historia och med projekt av så hög arkitektonisk kvalitet, säger Charlotta Holm Hildebrand.

- Charlottas kunskap och erfarenheter är ytterligare en pusselbit i vår målsättning att bredda vår kompetens och kunna ge våra kunder ett helhetsåtagande, från tidiga planskeden till färdigställandet av komplexa byggnadsprojekt. I Charlotta kommer vi inte bara få en mycket kompetent kontorschef utan även en utökad möjlighet att vara med och påverka vår stadsbyggnad och samhällsutveckling, säger Mårten Leringe, vd på Berg C.F. Möller.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige