Image
Mani Hemmaty.
Mani Hemmaty. Bild: Nordsten Development

Nordsten Development stärker verksamheten inför kommande byggstarter

Bolag Nordsten Development rekryterar Mani Hemmaty som Technical Development Director.
Publicerad den 29 Augusti 2024

Nordsten Development planerar för ett flertal byggstarter i närtid. Bolaget förstärker därför organisationen och har rekryterat Mani Hemmaty som Technical Development Director och Partner. Han kommer närmast från en liknande roll på Verdion och har dessförinnan arbetat i många år på Logistic Contractor, där han bland annat varit med och startat verksamheterna i Norge, Danmark och Finland. Mani Hemmaty tillträder sin nya tjänst den 2 september.
– Med Mani har vi en viktig pusselbit på plats inför de byggstarter vi planerar i närtid. Hans långa erfarenhet av såväl utveckling som produktion av stora, komplexa logistikanläggningar stärker vårt erbjudande till både investerare och potentiella hyresgäster, och vi hälsar honom varmt välkommen till oss, säger Christoffer Bööj, styrelseordförande för Nordsten Development.
– Jag ser verkligen fram emot min nya tjänst och det känns inspirerande att få vara med på Nordstens fortsatta resa ihop med övriga medarbetare. Vi känner varandra väl sedan tidigare, och tillsammans har vi alla förutsättningar att fortsätta skapa tillväxt och värde för företaget, säger Mani Hemmaty.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Anrik amerikansk bank investerar i Genova

Bolag Kliver in bland bolagets tio största ägare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige