Image

Nordic Property Investment rekryterar från Willhem

Karriär Johan Fogelberg, tidigare fastighetsdirektör region nord på Willhem, tillträder som senior rådgivare inom fastighetstransaktioner på Nordic Property Investment. 
Publicerad den 14 November 2016

Nystartade Nordic Property Investment har på kort tid expanderat sin verksamhet inom fastighetstransaktioner och företagsfinansiering, bland annat som rådgivare åt Samhällsbyggnadsbolaget. Företaget ser en stor efterfrågan på senior rådgivning från fastighetsbolag som är aktiva på transaktionsmarknaden och utökar nu sitt erbjudande med hjälp av Johan Fogelberg.

Johan Fogelberg kommer närmast från Willhem där han var verksam i rollen som fastighetsdirektör region nord. Tidigare har han arbetat för Petter Stordalen i uppbyggnaden av Nordic Choice Hotels-koncernen. Han har en bred erfarenhet av hotell- och fastighetsmarknaden och kommer på Nordic Property Investment att agera rådgivare i fastighetstransaktioner med fokus på södra och västra Sverige.

– Den svenska fastighetsmarknaden är het och det görs många transaktioner just nu. Men när marknaden är het blir det allt svårare att hitta rätt affärer, vilket gör att många fastighetsbolag efterfrågar senior rådgivning. Genom att knyta till oss Johan kan vi erbjuda en än bredare vy över den kommersiella fastighetsmarknaden, säger Anders Thorell, vd på Nordic Property Investment.  

– Det ska bli fantastiskt roligt att arbeta tillsammans med de kompetenta personerna på Nordic Property Investment. Det är ett fortsatt mycket bra klimat för fastighetsinvesteringar och jag ser fram emot att hjälpa våra kunder att göra bra affärer, säger Johan Fogelberg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige