Image
En av Nivikas fastigheter i Värnamo.
En av Nivikas fastigheter i Värnamo. Bild: Nivika

Nivika förvärvar tre fastigheter i Värnamo

Transaktioner Nivika förvärvar tre fastigheter med totalt 70 miljoner kronor i fastighetsvärde.
Publicerad den 27 December 2023

Nivika förvärvar tre triple-net fastigheter som är fullt uthyrda i tre separata transaktioner. Genomsnittlig återstående hyrestid är cirka 10 år och fastigheterna har en genomsnittlig yield på 8,25 procent. Fastigheterna ligger i anslutning till befintlig portfölj och tillhör marknadsområde Värnamo. Tillträde har skett i den 20 respektive 22 december 2023.
– Vi är nöjda att genomföra dessa förvärv som ligger i kluster i befintlig portfölj, det är i linje med Nivikas strategi att fortsätta växa med välavkastande fastigheter i utvalda lägen. Med bra kommunikationer, fullt uthyrda lokaler och långa hyresavtal är fastigheterna typiska för Nivikas fastighetsbestånd, säger Niclas Bergman, vd för Nivika.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige