Image

Newsec stärker närvaron i Danmark

Bolag Newsec stärker sitt erbjudande ytterligare i Danmark genom att etablera ett samarbete med Egeskov & Lindquist, som kommer att drivas under varumärket Newsec Egeskov & Lindquist.
Publicerad den 19 Februari 2016

Verksamheten, som blir en ledande aktör på den danska fastighetsmarknaden, kommer framför allt fokusera på rådgivning inom transaktioner, värdering & analys samt uthyrnings-tjänster.

Tillsammans med Newsecs befintliga erbjudande samt tillgång till en internationell kundbas skapas förutsättningar för att ytterligare stärka Newsecs position på den nordiska fastighetsmarknaden.

– Vi är mycket nöjda över att kunna stärka vår närvaro i Danmark, och ser detta som ett naturligt första steg mot en större etablering i landet. Vi har sett att en rad större nordiska fastighetsbolag, tillika befintliga kunder, intensifierat sina investeringar i danska fastigheter. Då en betydande del av alla affärer sker med lokala eller regionala rådgivare är det viktigt med inhemsk förankring, säger Henrik Granström, vd på Newsec AB.

Egeskov & Lindquist etablerades i Danmark 1991 och är en av Danmarks äldsta och största fastighetsrådgivare med huvudfokus på transaktioner, värdering & analys samt hyresgästrådgivning. Bolaget har kontor i Köpenhamn och Århus och utsågs 2015 av Euromoney till ”Best Adviser & Consultant Overall – Denmark”.

Newsec grundades 1994 och är idag den ledande fastighetsrådgivaren i Norden, med ett helhetsutbud av tjänster till fastighetsmarknaden. Bolaget har över 700 medarbetare fördelade på ett 20-tal kontor runtom i norra Europa.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Prologis spår fyra starka trender för logistikfastigheter 2024

Sverige Researchchefen på Prologis, Eva van der Pluijm-Kok, säger att det finns ett antal faktorer som påverkar marknaden för logistikfastigheter inom en snar framtid. En trend vi kommer se är en minskning av nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige