Image
Mattias Carrass och Sofia Petzelius.
Mattias Carrass och Sofia Petzelius.

New Property tecknar ramavtal med SSSB

Bolag Stockholms Studentbostäder, SSSB, tar ett helhetsgrepp med hjälp av New Property för att se över alla gatuplan och lägga en långsiktig strategi tillsammans.
Publicerad den 20 Februari 2023

Stockholms Studentbostäder är störst på studentbostäder i Sverige och fortsätter med att bygga fler bostäder. En del av SSSB:s affärsidé är att erbjuda bra serviceutbud i fastigheterna. Där tar SSSB nu ett helhetsgrepp med hjälp av New Property för att se över alla gatuplan och lägga en långsiktig strategi tillsammans.

– Vi är väldigt glada över att ha funnit en kreativ samarbetspartner som är experter på levande gatuplan och som förstår helheten. Det bidrar till vår kundnöjdhet, säger Mattias Carrass, vd, Stockholms studentbostäder.

– Vi har nu börjat vårt långsiktiga samarbete med en övergripande syn över hela SSSB:s bestånd med lokaler i gatuplan. Vårt fokus ligger i att utveckla beståndets goda lägen med ett intressant innehåll och skapa fastighetsvärden. Bland annat kan nämnas fastigheter i goda lägen i Gamla Stan, Norra Stationsgatan och Lappskärsberget, säger Sofia Petzelius, Partner, New Property.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige