Image
Christer Nerlich går i pension och slutar som CFO på Vasakronan.
Christer Nerlich går i pension och slutar som CFO på Vasakronan. Bild: Vasakronan

Nerlich går i pension och slutar som CFO på Vasakronan

Bolag Christer Nerlich, CFO Vasakronan, har meddelat Vasakronans vd, Johanna Skogestig, att han har för avsikt att gå i pension den 1 april 2024. I samband med detta inleds processen för att rekrytera en ny CFO. Christer Nerlich kvarstår i sin nuvarande roll fram till dess att en ersättare har rekryterats för att säkra en god överlämning.
Publicerad den 22 April 2023

– Jag har informerat Johanna Skogestig om att detta är mitt sista år på Vasakronan. Jag har varit CFO i bolaget i 25 år. Det har varit ett privilegium att få bidra till att bygga det stabila, professionella och framåtriktade bolag Vasakronan är idag. Nu ser jag fram emot att ta mig en friare roll, säger Christer Nerlich.

– Christer och jag har jobbat ihop i olika roller och skeden både på AP Fastigheter och Vasakronan och det har varit en förmån. Hans långa erfarenhet och stabilitet har betytt mycket för bolaget och mig, inte minst sedan jag klev in i rollen som vd. Nu påbörjar vi rekryteringsprocessen för att hitta Christers efterträdare och jag är tacksam för att han är kvar till dess att vi har en ersättare på plats, säger Johanna Skogestig.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige