Image

NAI Svefa rekryterar teknisk doktor

KARRIäR Johan Norrsell har rekryterats till NAI Svefa som expertstöd i fastighetsbildnings- och exploateringsfrågor. Han är teknisk doktor i fastighetsvetenskap och har verkat på KTH bland annat som vikarierande Universitetsadjunkt. Johan Norrsell kommer närmast från Niras som konsult och har tidigare jobbat som fastighetschef för Lidingö kommun.
Publicerad den 22 November 2010

- Vi ser en tydligt ökad efterfrågan på funktionsblandade stadsmiljöer och tredimensionellt fastighetsutnyttjande såväl från marknads- som planmyndighetshåll, vilket innebär stora fastighetsrättsliga utmaningar framöver, säger Johan Norrsell.

- Vi är glada att vi har knutit Johan till oss som besitter gedigen kunskap, erfarenhet och ett brinnande intresse för fastigheter, säger Rickard Hellemar, affärschef fastighetsbildning.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige