Image

Mörtstedt säljer skyskrapa i London

UTLAND Finansmannen Sten Mörtstedts fastighetsbolag CLS Holding för en vinst på drygt en kvarts miljard kronor i samband med försäljningen av den 310 meter höga London Bridge Tower.
Publicerad den 11 Januari 2008

Det är ett nybildat bolag som köpt Sten Mörtstedts del i London Bridge Tower för en kvarts miljard. I en intervju med Dina Pengar säger Sten Mörstedt att han är förhindrad att uppge vem det är som är köpare. Men han säger att de har "djupa fickor".

Sten Mörtstedts motiv till att sälja är att han anser att det är alldeles för riskabelt i fastighetsbranschen just nu.

- Jag tycker att jag har gjort en mycket bra affär, eftersom jag lagt in 120 miljoner kronor under två år. Men man kan ju räkna på olika sätt, säger Sten Mörtstedt till Dina Pengar.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Milstolpe för Kistas stora omvandling när Klövern tar sig an 900 bostäder

Bostäder Med Kista Square Garden och 900 bostäder mitt i centrala Kista så tar Klövern sig an en ofantligt stor omvandling när Ericssons gamla kontor, intill gallerian, ska gå från kontor till bostäder och levande blandstad. Rickard Langerfors, vd för Klövern berättar om det något ovanliga projektet när Fastighetssveriges reporter mötte upp honom på plats i ett soligt Kista.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige