Image
Moody's bekräftar Fabeges Baa2 rating med fortsatt negativa utsikter.
Moody's bekräftar Fabeges Baa2 rating med fortsatt negativa utsikter. Bild: Fabege

Moody's bekräftar Fabeges Baa2 rating – fortsatt negativa utsikter

Bolag I november 2023 bekräftade Moody's Fabege rating Baa2 med negativa utsikter. Moody´s har nu bekräftat oförändrad rating, det vill säga betyget Baa2, negative outlook.
Publicerad den 28 Juni 2024

Fabege är sedan många år aktiv på kapitalmarknaden genom både företagscertifikat och obligationer. Fabeges balansräkning är fortsatt stark med hög soliditet och låg belåningsgrad. Fabeges fokus på Stockholmsmarknaden med en modern portfölj i attraktiva lägen och stabila kunder borgar för fortsatt stabilitet i verksamheten skriver bolaget i en kort kommentar.

– För Fabege är det viktigt med kontinuitet och transparens för att underlätta en gedigen genomlysning av vår kreditvärdighet. Vi upplever att vi har bra förtroende från marknaden vilket vår senaste publika emission på 1,2 Mdkr i förra veckan bevisar, kommenterar Åsa Bergström, ekonomi- och finanschef på Fabege.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Största transaktionerna under första halvåret

Lista Här sammanställer Fastighetssverige de största transaktionerna som gjorts på den svenska marknaden under det första halvåret 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige