Image

Mona Finnström ny vd för Fastigo

KARRIÄR Mona Finnström har utsetts till ny vd för Fastigo, Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation. Hon ersätter Anders Skarin, som avgår med pension efter 23 år som vd.
Publicerad den 26 Mars 2008

- Mona Finnström är ett välkänt namn i Fastigokretsar. Sedan 1999 har hon varit ledamot i en av Fastigos förhandlingskommittér och vi är mycket glada att kunna välkomna henne till Fastigo, säger Charlotte Axelsson, vd för HSB Stockholm och ordförande i Fastigo.

- Jag känner mig ödmjuk inför uppdraget att få ta över en så välskött organisation som Fastigo. Och det är med stor entusiasm jag ser fram emot att tillsammans med medarbetare och medlemsföretag ta mig an det utvecklingsarbete som väntar för att möta omvärldsförändringarna i branschen, säger Mona Finnström.

Mona Finnström var tidigare personalchef på Stockholms Hamnar och var då ledamot i förhandlingskommittén på tjänstemannasidan inom Hamn- och stuveriförbundet, inom dåvarande SAF. Hon är i dag personalchef på AB Svenska Bostäder, och tillträder vd-posten på Fastigo under hösten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De investerade mest i det egna beståndet under 2023

Lista Fastighetssverige listar nu vilka noterade bolag som investerade mest i sina fastigheter under föregående år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige