Image

Möller & Partners inleder nytt samarbete

BOLAG Möller & Partners inleder ett samarbete med JR Söderberg Asset Management (JRS). JRS är en aktör inom förmögenhetsförvaltning. Samarbetet går ut på att Möller & Partners och JRS etablerar ett samägt bolag som skall möjliggöra för JRS klienter att nå fastighetsexponering.
Publicerad den 30 Maj 2008

Möller & Partners roll är att identifiera och genomföra lämpliga förvärv samt förvaltning av fastigheterna därefter.

De fastigheter som man planerar att förvärva är främst objekt med stabila kassaflöden. Den typiska transaktionen kommer troligtvis att ligga runt 50-200 miljoner kronor med en total investeringsvolym om cirka 600 miljoner kronor initialt.

Det första förvärvet i strukturen gjordes i veckan, då fastigheten Söderhamn Tönnebro 1:5 tillträddes. Fastigheten är mer känd som Tönnebro Värdshus, vilket är Sveriges omsättningsmässigt största vägrestaurang. Hyresavtalet för fastigheten är tecknat med Rasta Group som är noterat på First North och löper på 20 år.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Areim utveckla sitt nya palats – och sin kontorsportfölj

Bolag Areim gör ett nytt tungt förvärv på Stockholms kontorsmarknad. Efter köpet av Grönstedska palatset berättar Julia Mejegård, Head of Investments Sweden, om planerna för utveckling av Grönstedska palatset, synen på kontorsportföljen i dagsläget, hur man vill utveckla sin kontorsportfölj i Stockholm framöver och vilka delar av staden man ser som attraktiva för nya förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige