Image

Midroc bygger bostadsrätter i Trelleborg

Bygg/Arkitektur Midroc bygger 38 bostadsrätter som ska stå klara för inflyttning vintern 2018-2019.
Publicerad den 4 December 2017
BRF Stadsparkshusen. Bild: Midroc
BRF Stadsparkshusen.

– Som entreprenör i det här projektet säkerställer vi leverans med hög kvalitet, på utsatt tid och till en säkerställd kostnad. Det är väldigt roligt att se att de insatser vi som totalentreprenör gör i tidiga skeden resulterar i högkvalitativa boendemiljöer, säger Björn Niklasson, distriktschef på Midroc Construction som ansvarar för byggentreprenaden.

Just nu pågår stomresning med gjutning av betongbjälklag och montering av väggar. De båda punkthusen uppförs i fem plan och innehåller 38 bostadsrätter, två till fyra rum och kök stora. Under byggnaderna finns ett garage och mellan dem en gemensam innergård. I den ena byggnaden finns även lokaler på bottenplan.

– Det är väldigt roligt att få vara med och utveckla Trelleborgs centrum. Eftersom det inte har byggts så många nya bostäder i Trelleborg på senare år är det ett välkommet tillskott. Med drygt ett år kvar till inflyttning är redan 80 procent av bostäderna sålda, säger Anders Koch, affärschef på Midroc Properties.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige