Image

Max IV-vd till Wihlborgs

Karriär Wihlborgs anställer Ulrika Hallengren som chef för projekt & utveckling. Hon har sedan 2010 varit vd för Wihlborgs- och Peabägda Fastighets AB ML4, bolaget som uppför Max IV i Lund.
Publicerad den 22 Januari 2015
Ulrika Hallengren. Bild: Wihlborgs
Ulrika Hallengren.

Innan hon blev vd för Fastighets AB ML4 var arbetade hon för konsultföretaget Tyréns med projektledning för komplexa projekt.

Ulrika Hallengren tillträder sin nya befattning den 1 februari men fortsätter att ansvara för Max IV fram till halvårsskiftet när projektet är slutfört. Hon kommer även att ingå i Wihlborgs koncernledning.

? Det är med glädje vi välkomnar Ulrika som chef för projekt & utveckling, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter.

- Projektverksamheten är ett väldigt viktigt ben i vår verksamhet och vi har där genom åren skapat stora vinster. Vi har letat efter rätt person för denna chefsroll och det är min bestämda uppfattning att Ulrika med sitt starka ledarskap och grundliga kunnande på projektsidan är ett bra val.

? Vi gratulerar också Ulrika till ett mycket väl genomfört arbete med Max IV. Ett projekt som trots sin komplexitet och storlek genomförts på kortare tid än beräknat och till betydligt lägre kostnad än budget, avslutar Anders Jarl.

Förändringen innebär att Wihlborgs koncernledning från och med den 1 februari består av följande fem personer: Anders Jarl, vd, Arvid Liepe, ekonomi- och finanschef, Anna Nambord, HR- & CSR-chef, Iréne Johansson, informationschef, Ulrika Hallengren, projekt & utvecklingschef.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige