Image
Henrik Meeths.
Henrik Meeths. Bild: Magnolia Bostad

Magnolia Bostad utökar ledningsgruppen med chef för affärsutveckling

Bolag Henrik Meeths tillträder som medlem i ledningsgruppen med fortsatt ansvar för affärsutveckling.
Publicerad den 16 Februari 2022

– Magnolia Bostad är mitt uppe i sin resa att gå mot en större andel bostäder i egen förvaltning och Henrik har under de senaste sju åren varit djupt involverad i vårt utvecklingsarbete. Därför känns det extra roligt att få arbeta ännu närmare Henrik i ledningsgruppen, säger Johan Tengelin, vd för Magnolia Bostad.

Henrik Meeths har varit anställd på bolaget sedan 2015, först som analyschef och därefter som affärsutvecklingschef. Dessförinnan arbetade Henrik på Cushman & Wakefield och London & Regional Properties. Han har en magisterexamen i finans från Stockholms universitet och University of California, Santa Barbara.
– Magnolia Bostad är ett spännande företag och jag är stolt att nu få ett ännu större ansvar att driva affären mot att bli en betydande förvaltare av bostäder utöver vår utvecklingsverksamhet för försäljning av bostäder, säger Henrik Meeths, chef för affärsutveckling.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige