Image
Lyko öppnar flagship-store hos Afa Fastigheter på Sergels torg.
Lyko öppnar flagship-store hos Afa Fastigheter på Sergels torg. Bild: Afa Fastigheter

Lyko öppnar flagship-store hos Afa Fastigheter på Sergels torg

Uthyrning Skönhetsspecialisten Lyko har tecknat hyresavtal om cirka 1 500 kvadratmeter butikslokaler mitt i centrala Stockholm i fastigheten Hägern Större även kallad Sergel Nova. Butiken ligger i hörnan av Klarabergsgatan och Drottninggatan på Sergels torg.
Publicerad den 13 September 2023

Lyko är en av Nordens ledande e-handelsbolag inom skönhet och har även ett 30-tal butiker i Sverige. På Sergels torg ska Lyko öppna en flagship-store i två våningsplan där målet är att inspirera konsumenter och uppmuntra dem att lära känna nya varumärken och testa produkter med hjälp av kunnig personal.

– Detta är ett drömläge för oss, vi har väntat i många år på att få skapa en Beauty Playground i hjärtat av Stockholm, säger Rickard Lyko, vd och grundare Lyko.

– Vi ser fram emot att vara en del av Lykos fortsatta expansion i Sverige som denna flagshipstore kommer bidra utmärkt till, säger Henrik Olmér förvaltare på Afa Fastigheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige