Image
F4H Fastigheter säljer två toppmoderna LSS-boenden i Nässjö.
F4H Fastigheter säljer två toppmoderna LSS-boenden i Nässjö. Bild: Panreal

LSS-affär om 24 lägenheter i Nässjö

Transaktioner Projektutvecklaren F4H avyttrar två samhällsfastigheter i Nässjö kommun, varav ett nybyggt LSS-boende och ett LSS-boende under uppförande - innehållandes totalt 24 lägenheter.
Publicerad den 2 Juli 2020

Panreal har varit säljarens rådgivare i affären. Köparen vill i nuläget vara hemlig.

Fastighetssverige uppskattar köpeskillingen till närmare 100 miljoner kronor.

Fastigheterna är centralt belägna i Nässjö och kommer efter färdigställande att inrymma totalt 24 lägenheter. De toppmoderna LSS-boendena omfattar en uthyrbar area om drygt 2 200 kvadratmeter med Nässjö kommun som hyresgäst på långa hyreskontrakt. Byggnaderna är av mycket hög kvalité och har bland annat utrustats med solceller för att effektivisera energiförbrukningen.

Den första fastigheten, Chokladhjulet 1, tillträddes den 30 juni och tillträde av fastigheten som är under uppförande, Snickaren 2, är planerat till Q1 2021.

F4H Fastigheter är ett finans- och projektutvecklingsbolag som utvecklar hyresrätter och samhällsfastigheter i hela Sverige med fokus på mindre och medelstora orter med positiv befolkningsutveckling.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Panreal på Branschguiden

Panreal är en partnerägd rådgivare som erbjuder kvalificerad transaktionsrådgivning och projektledning vid bolagsöverlåtelser på den svenska fastighetsmarknaden.

Firman erbjuder heltäckande rådgivningstjänster och service till alla slags investerare – allt från bygg- och fastighetsutvecklingsbolag till institutioner, fonder och onoterade bolag.
Genom en kombination av starkt engagemang, djup kunskap om fastighetsmarknaden och stor erfarenhet av bolagsaffärer är Panreal en självklar partner i transaktioner där optimal värdetillväxt är en förutsättning.

Panreal är...

Läs mer om Panreal på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige