Image

Logistic Contractor bygger åt Diskteknik i Rosersberg

Bygg/Arkitektur Logistic Contractor har tecknat avtal med Diskteknik om att bygga en logistikanläggning om 12 000 kvadratmeter i Rosersberg, norr om Stockholm.
Publicerad den 22 April 2016

Diskteknik är ett grossistföretag som säljer hygienartiklar och servicetjänster inom disk, tvätt och städ och de ska använda anläggningen som lager/distributionscentral för sin verksamhet. Arbetet inleds omgående och anläggningen ska vara klar den 31 januari 2017. Fastigheten uppförs för att klara certifieringskrav enligt Green Building.

– Vi går återigen in i ett projekt med en snäv tidsram, men det är så marknaden ser ut idag. För att möta det behovet har vi i flera år arbetat målmedvetet med att korta ner den genomsnittliga produktionstiden genom ett konceptuellt tänkande. I flera stora projekt har vi visat att vi klarar tuffa tidsramar utan att ge avkall på kvaliteten, vilket ger oss en konkurrensfördel, säger Anders Bothén, vd på Logistic Contractor.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Prologis spår fyra starka trender för logistikfastigheter 2024

Sverige Researchchefen på Prologis, Eva van der Pluijm-Kok, säger att det finns ett antal faktorer som påverkar marknaden för logistikfastigheter inom en snar framtid. En trend vi kommer se är en minskning av nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige